Camping Land uit Zee

Tram

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Noord-Holland, Wieringerwerf
 

Voorzieningen

 1. Tweepersoons bed
 2. Stapelbed
 3. Inductie kookplaat
 4. Bestek
 5. Pannen
 1. koffiezetapparaat
 2. Waterkoker
 3. TV
 4. Internet
 1. Speeltoestellen
 2. Picknick tafel
 3. Palletkachel
 4. Centrale Verwarming
 

Omschrijving

Maak kennis met de leukste tram van Nederland

Maak kennis met de leukste tram van Nederland: Toen was geluk heel gewoon. Na jaren werkzaam geweest te zijn in Rotterdam geniet deze tram van een welverdiend pensioen op onze camping. In plaats van mensen te vervoeren stelt hij nu zijn ruimte beschikbaar voor mensen om te overnachten. Want dat is toch wat hij wil. De gezelligheid van mensen. Hij bestaat uit drie gedeeltes. Eén gedeelte is ingericht als slaapvertrek. Hier bevinden zich drie slaapkamers. Een grote met tweepersoons bed en twee kleinere met elk een stapelbed. Het middelste gedeelte is uitgerust met een badkamer, toilet en keuken. Het derde gedeelte is comfortabel ingericht als living. Uiteraard is de gehele tram voorzien van verwarming. Kortom: overnachten in de tram is een belevenis op zich. Tevens is er buiten een groot terras aanwezig.

De tram wordt verwarmd door centrale verwarming en tevens is er in de living een pelletkachtel (inclusief pelletkorrels) aanwezig.

Het bedlinnen boekt u er los per persoon bij.  Bij aankomst treft u de bedden opgemaakt aan. Keukenlinnen is tevens aanwezig. Graag zelf de handdoeken voor het douchen meenemen.
Binnen is het niet toegestaan om te gourmetten, frituren, fonduen etc.  Zo komen u en de gasten na u,  aan in een fris ruikende en vetvrije accommodatie.  Buiten mag  u uiteraard wel op deze manier eten klaar maken.

De tramdeuren staan voor u open op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur en op de dag van vertrek graag de tram verlaten voor 11:00 uur.

Huisdieren zijn niet toegestaan.