Camping Land uit Zee

Hondekop 375

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Noord-Holland, Wieringerwerf
 

Voorzieningen

  1. Tweepersoons bed
  2. Stapelbed
  3. Inductie kookplaat
  1. Bestek
  2. Pannen
  3. TV
  1. Internet
  2. Speeltoestellen
  3. Picknick tafel
 

Omschrijving

De Hondekop trein een heerlijke accommodatie.

Hondekop 375

Materieel '54 (Mat '54) was een serie twee- en vierdelige elektrische treinstellen van de Nederlandse Spoorwegen, vernoemd naar het jaar waarin de eerste bestelling is geplaatst. Vanwege de kenmerkende vorm van de neus werden ze (hoewel niet officieel) vaak aangeduid als Hondekop.

Treinstel 375 bevond zich tot 2014 als statisch object in het verkeerspark Assen en is nu overgebracht naar Camping Land uit Zee.

Het treinstel van ruim 48(!) meter lang is nu omgebouwd tot een slaap accommodatie met 10 slaapplaatsen. Er zijn 3 slaapkamers ingericht met een tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met een stapelbed.

Het resultaat mag er zijn zo zijn er veel authentieke delen van de trein bewaard gebleven zoals de machinistencabine en coupes.
Zo is een slaapplaats gecreëerd in de goederen locatie.

In de hondekop bevinden zich twee toiletten en een badkamer. Uiteraard is er een keuken aanwezig met alles wat u nodig heeft. Echter geen oven. Ook is de gehele trein voorzien van verwarming en hebben wij in de lounge een warme pallet kachel. 
De huurprijs is inclusief keukenlinnen, opgemaakte bedden en schoonmaakkosten. U hoeft alleen zelf handdoeken voor het douchen mee te nemen en te genieten!

Huisdieren zijn niet toegestaan.