Camping Land uit Zee

Boomvilla

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Noord-Holland, Wieringerwerf
 

Voorzieningen

  1. Eenpersoonsbed
  2. Tweepersoons bed
  3. Inductie kookplaat
  1. Bestek
  2. Pannen
  3. TV
  1. Internet
  2. Speeltoestellen
  3. Palletkachel
 

Omschrijving

Knusse boomvilla

Hoog boven de grond overnachten in één van onze drie houten knusse boomvilla's, Pippi, Tommy of Annika. De boomvilla's bevinden zich met z'n drieën en delen een gezamenlijk binnenplaatsje, genaamd Plaza Kakelbont.

Van binnen zijn de huisjes volledig van hout en beschikken over een klein balkon. Ze zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Beneden bevindt zich een kamer met een tweepersoonsbed. Boven is er een vide met 4 eenpersoonsbedden.  De douche en het toilet bevinden zich als privé sanitair aan het huisje vast. Ook is er een ingerichte keuken met een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. De boomvilla beschikt over een pelletkachel (inclusief pelletkorrels).

Inchecktijd: vanaf 15:00 uur. Uitchecken: tot 11:00 uur.

In verband met de hygiëne boekt u de bedlinnen per persoon erbij. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bedden bij aankomst opgemaakt zijn. Keukenlinnen is aanwezig.  U hoeft alleen uw handdoeken om te douchen mee te nemen.    
Binnen is het niet toegestaan om te gourmetten, frituren, fonduen etc.  Zo komen u en de gasten na u,  aan in een fris ruikende en vetvrije accommodatie.  Buiten mag  u uiteraard wel op deze manier eten klaar maken.

Huisdieren zijn niet toegestaan.