Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee
Camping Land uit Zee

Corona info

Corona Info

Wat als ik mijn vakantie wil annuleren ?

Check de voorwaarden van je annuleringsverzekering (mits door jezelf afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij). Onze camping is nog steeds toegankelijk en de faciliteiten zijn geopend. Aan annuleren zijn kosten verbonden. Zelf hanteren wij de Camping Land uit Zee voorwaarden.

Corona
 
 
  • Indien je vanwege de uitbraak van het coronavirus je vakantie wilt annuleren, dan is er geen recht op restitutie, aangezien Nederland en dus ook de omgeving van onze camping niet ‘op slot’ zijn gezet door onze overheid. De voorwaarden van Camping Land uit Zee gaan in werking bij annulering.
  • Indien je jouw vakantie wilt annuleren, aangezien je zelf uit een gebied komt waar het coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat je besmet bent. Wij hanteren in dat geval de voorwaarden van Camping Land uit Zee.
  • Indien jouw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en je ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van je vakantie op Camping Land uit Zee, dan is het risico voor jou als vakantieganger. Wij kunnen namelijk de vakantie alsnog aan je aanbieden, maar jij kunt de vakantie niet afnemen. Het risico ligt dan bij jou als vakantieganger en ook in dit geval hanteren wij de voorwaarden van Camping Land uit Zee.
  • Als je zelf ziek bent geworden, dan kun je wel een beroep doen op je annuleringsverzekering (mits door jezelf afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij). Of er dan een vergoeding plaatsvindt, wordt bepaald door de verzekeringsmaatschappij.